Условия за поръчка, доставка, замяна и връщане

Поръчка и доставка

Поръчката се извършва единствено чрез попълване на формата за поръчка.

Доставката е с куриерските фирми „Еконт експрес“ до ваш адрес или до удобен за вас офис на Еконт . Срокът за доставка е до 5 работни дни след попълване и изпращане на формата за поръчка (около празници и при по-натоварен график е възможен и по-дълъг срок, за който ще бъдете изрично уведомени). Цената на доставката се поема от купувача. Заплащането се извършва при доставка с наложен платеж.
Касовата бележка за направените поръчки, се издава от куриера на куриерска фирма Еконт, при получаване на поръчката. С тях работим по договор и техния касов бон, замества нашия. Моля, запазете документа, той ще Ви е нужен при евентуално връщане или замяна на продукт!

В случай, че изделието, което сте получили, не ви допада или просто не е точно за вас, може да го върнете или замените в рамките на 14 календарни дни считано от датата на доставката. Дрехи изпратени след този срок, ще ви бъдат върнати обратно. Ето как да го направите:

Замяна:

Замяна се извършва след предварително уведомление чрез формата за контакт, където посочвате модела и номера, с който желаете да бъде заменено изделието. Доставките по замяната са за ваша сметка. Срокът на замяната е до няколко дни след получаване на върнатото изделие.

Връщане:

Връщането се извършва след предварително уведомление чрез формата за контакт, а в отговор ще посоча мястото на връщане и начин на разплащане. Изделието трябва да е във вида, в който е получено: да не е носено, прано или гладено, да няма миризми и следи от козметика, да е с оригиналния пломбиран етикет. Изпращането обратно по куриер е за ваша сметка и приложен касов бон от куриерската фирма Еконт взет при получаване на покупката. С тях работим по договор и техния касов бон, замества нашия ! След като се уверим, че условията по връщането са изпълнени и изделието е във вида в който е било изпратено към Вас, ще възстановим сумата по банков път в срок от 7-14 календарни дни, считано от деня на получаване на пратката при нас!

Не подлежат на замяна и връщане:
– изделия, изработени по индивидуални размери;
– изделия с различна дължина от стандартната: за дълги рокли тя е 145 см и за дълги поли е 105 см
– изделия с различна от посочената в описанието дължина за съответния размер;

Възможни отстъпки:   
– при покупка на 3 или повече броя артикули получавате 5% отстъпка от цената.
*скрънчито и допълнителните колани не се считат за брой артикул

Изделия, за които не се ползват отстъпки:
– модели с означение „Промоция“
– модели, изработени по индивидуални размери

Добре е да знаете:

Не се извършват промени по моделите, както и не се изработват модели, различни от предлаганите в сайта. Промени могат да бъдат нанесени единствено на дължини или по ръкавите, и то само ако кройката и материята позволяват, което подлежи на допълнително уточнение. В тези случаи изделията не подлежат на връщане или замяна.

>> Към формата за поръчка